Ponovo zaljubljeni 3. epizoda!Ševket postavlja uslove!

Ponovo zaljubljeni-Nova ljubav-Ask yeniden

Ponovo zaljubljeni 3. epizoda!Ševket postavlja uslove!

By  | 

Ponovo zaljubljeni 3. epizoda!Ševket postavlja uslove!
Prevod Anabela!Hvala!:)

Nasilni brak nametnut od strane Ševketa izazvaće eksploziju u velikoj kući.Ševket želi da Orhan živi kao njegov zet u velikoj kući, a da Fatiha I Zejneb dovede svojoj kući.Fatih će biti desna Ševketova ruka, i pridružiće se posadi na pecanju. Što se tiče Orhana, on će nastaviti da pokušava i ostane živ I pored okrutnošću Fehmi i Mukaddes.

“Neka ti prijatelji budu blizu, neprijatelji još bliže” – Mukaddes neprestano govori sebi i nastavlja kovati nove planove. Ona pod izgovorom da želi videti Fatiha odlazi u Ševketovu kuću. Tokom ove posete vidi kraljice tračarenja iz komšiluka i Zejnepinog najboljeg prijatelja i poverenika Fadik-a. Susret Mukaddes i Fadik-a je znak više da Zejnep i Fatiha čekaju teški dani, zato što jedino Fadik zna celu istinu o Zejnep.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site