Ponovo zaljubljeni – 48. i 49. epizoda – Cansu saznaje da kompanija ne pripada njenom ocu!

Ponovo zaljubljeni-Nova ljubav-Ask yeniden

Ponovo zaljubljeni – 48. i 49. epizoda – Cansu saznaje da kompanija ne pripada njenom ocu!

By  | 

Cansu saznaje da kompanija ne pripada njenom ocu!

Prevod: Anabela. Hvala! 🙂

48: Cansu je zaposlila Ertana kao svog asistenta u svojoj kancelariji. Fatih i Zejnep se osecaju neugodno, u stresu su zbog ove situacije i dok pokusavaju ubediti Cansu da se predomisli, oni stvore puno negativnosti. Cansu, koja misli da njen otac upravlja firmom/kompanijom, nastavlja da radi stvari kako misli da treba. Fatih i Zejnep, koji nisu uspeli izbaciti Ertana iz firme se odluce fokusirati na “helvu”, i na kraju, zahvaljujuci Selimu, njih dvoje pronadju ukus koji su trazili. Sada moraju da pronadju dobru kampanju za marketing kako bi u sto boljem svetlu predstavili svoj novi proizvod. Saziment potrci u pomoc u vezi sa ovim, i oni potpisu reklamni ugovor. Dok je Fatih ponosit sto je uspeo da spasi kompaniju, Cansu saznaje da kompanija ne pripada njenom ocu i besna je. Zejnep takodje saznaje istinu. Pre ili kasnije, istina ce izaci na videlo i ovo ce boleti Fatiha vise nego ikoga…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


49: Fatih saznaje istinu i njegovo poverenje u svakog oko sebe nestaje. On povede Zejnep i Selima, i bez icijeg znanja, njih dvoje samo nestanu. Taskin i Sekercizade porodica ih traze, a oni se smete u hotel, u mirno, malo seoce. Njihova namera je da se sklone od svih i opuste, ali sto je njihova zelja jaca, to oni vise moraju da se nose sa teretom hotela na svojim ledjima. Dok oni konacno pronalaze malo mira, preostali clanovi porodice u Istanbulu prolaze kroz tezak period.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site