Ponovo zaljubljeni – 56. i 57. epizoda - Selim je kidnapovan!

Ponovo zaljubljeni-Nova ljubav-Ask yeniden

Ponovo zaljubljeni – 56. i 57. epizoda – Selim je kidnapovan!

By  | 

Selim je kidnapovan!

Prevod: Anabela. Hvala! 🙂

56: Nakon sto tim pobedi na takmicenju, svi se krenu truditi da ubede Sevketa da krene na put oko sveta. No, Sevket je odlucan da ostavi sve iza sebe i ode u Rize. Medjutim, svi kapetani se protive ovoj ideji, te je ova ideja za sada odlozena (valjda). Kuca Taskin porodice je zarazena bubama, i clanovi Taskin porodice donose odluku da borave u vili neko vreme. Selidba clanova ove porodice nakon Zejnep ce dodati mnogo uzbudjenja. U svom ovom haosu, Gulsum Hanim pocinje sa organizacijom pomena njenom pokojnom muzu Selimu. Ali, ova organizacija se pretvara u veliku tragediju za obe porodice.

57: Porodica je psihicki van kontrole nakon sto je Selim kidnapovan. Fatih i Zejnep se zele resiti ove napetosti i stresa, i ovo podstakne porodice da porade na tome da se uklope jedni sa drugima. Mukades misli da ima resenje za ovaj problem, i zeli ubediti sve clanove porodica da se ujedine i posete psihijatra u vezi nasilne interakcije (valjda). Prvo se svaki clan porodice vidi sa terapeutom, a onda se svi sastanu zajedno. Za Mukades je ovaj terapeut vrlo poseban, a iako se terapija pozitivno zavrsava, osoba koja se predstavlja kao terapeut zapravo to nije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site