Poreklom sa sunca 1. ep. - Shi- jin sa timom odlazi u misiju

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 1. epizoda – 2. dio – Shi- jin sa timom odlazi u misiju!

By  | 

Poreklom sa sunca 1. ep. – Shi- jin sa timom odlazi u misiju

Dae -young shvati da je lopov pobjegao i predloži da ga potraže, iako Shi- jin nije baš u žurbu da ostavi doktoricu kojom je impresioniran. Kada mu Dae- young uputi pogled, on odjednom odglumi bol, međutim na pogrešnoj strani.
Traže gangstere koje su sretali ranije i nalaze ih kako brutalno tuku lopova. Shi – jin je neodlučan da se umiješa, ali njegov prijatelj je odlučan da zakorači. Pozovu gangstere
koji im se smiju. Povrijeđeno lopov, Ki Bum, moli Dae- younga da ga spasi, njegov prijatelj objašnjava da Ki- bum želi da izađe iz bande, ali mora platiti veliku “izlaznu taksu”, zato je i krao. Dae- young izvadi novčanik i govori ima mnogo novca. Ponudi to bilo kome ko mu oduzme, pozove gangstere da uzmu. Dae- young se uspješno bori sa njima. Shi- jin vidi da koriste noževe, te ih provocira da pokažu oružje. Šokiran je kada vidi ni manje ni više nego 10 koževa. Stane iza Dae- younga i kaže mu da bar nema pištolja.
Čuvar lopova Ki- buma dolazi misleći da je Dae- young pacijent, ispostavi se da je Yoon Myung- jo žensko u vojničkoj uniformi (Kim Ji-won) Ona i Mo- yeon znaju jedno drugo. Myung- joo je takođe doktor i zahtjeva da vidi karton. Mo- yeon jedostastavno kaže Myung- joo da plati pacijentov račun, pacijenta koji je pobjegao, bolnica je izvršila dužnost time što je pokušala da ga liječi dva puta.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)
Picture source: www.dramabeans.com

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site