Poreklom sa sunca 1. ep. - Shi- jin sa timom odlazi u misiju

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 1. epizoda – 2. dio – Shi- jin sa timom odlazi u misiju!

By  | 

Poreklom sa sunca 1. ep. – Shi- jin sa timom odlazi u misiju

Dae -young shvati da je lopov pobjegao i predloži da ga potraže, iako Shi- jin nije baš u žurbu da ostavi doktoricu kojom je impresioniran. Kada mu Dae- young uputi pogled, on odjednom odglumi bol, međutim na pogrešnoj strani.
Traže gangstere koje su sretali ranije i nalaze ih kako brutalno tuku lopova. Shi – jin je neodlučan da se umiješa, ali njegov prijatelj je odlučan da zakorači. Pozovu gangstere
koji im se smiju. Povrijeđeno lopov, Ki Bum, moli Dae- younga da ga spasi, njegov prijatelj objašnjava da Ki- bum želi da izađe iz bande, ali mora platiti veliku “izlaznu taksu”, zato je i krao. Dae- young izvadi novčanik i govori ima mnogo novca. Ponudi to bilo kome ko mu oduzme, pozove gangstere da uzmu. Dae- young se uspješno bori sa njima. Shi- jin vidi da koriste noževe, te ih provocira da pokažu oružje. Šokiran je kada vidi ni manje ni više nego 10 koževa. Stane iza Dae- younga i kaže mu da bar nema pištolja.
Čuvar lopova Ki- buma dolazi misleći da je Dae- young pacijent, ispostavi se da je Yoon Myung- jo žensko u vojničkoj uniformi (Kim Ji-won) Ona i Mo- yeon znaju jedno drugo. Myung- joo je takođe doktor i zahtjeva da vidi karton. Mo- yeon jedostastavno kaže Myung- joo da plati pacijentov račun, pacijenta koji je pobjegao, bolnica je izvršila dužnost time što je pokušala da ga liječi dva puta.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)
Picture source: www.dramabeans.com

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site