Poreklom sa sunca 1. epizoda!

Kineske serije

Poreklom sa sunca 1. epizoda, 1. deo!

By  | 

Poreklom sa sunca 1. epizoda, 1. deo!

Tri vojnika iz Severne Koree prelaze granicu i uzimaju dva vojnika iz Južne Koree kao taoce.Oni žele da na taj način izazovu jug.Jug ipak šalje tim specijalnih agenta da smire situaciju. Shi Jinov i Dae Youngsov tim su krenuli ka DMZ da spasu taoce.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Severno Koreanski oficir želi da se bori kao pravi muškarac i uskoro se dešava bliska borba sa noževima.Oni su u skučenom prostoru, a akcija je brza i snažna.Shi Jin je malo povredjen, ali je i dalje sposoban da prekine život oficiru.Dokle Severno Koreanci misle da imaju prednost nad Južnom Korejom snajperista se potrudio da prenese njihovu poruku čak i bez ispaljenog metka.Shi Jin i Dae Young su bezbedni, a takodje i taoci.

Shi Jin i Dae Young pokušavaju da zarade nagradu dokle su van dužnosti,pucajući u igračke puškama, ali shvataju da nešto nije u redu sa njihovim oružijem.Lee Kwang želi da sakrije svaku sumnju jer misli da njih dvoje ne znaju ništa o oružju, ali lopov u blizini je probudio Shi Jinov i Dae Youngov poziv na dužnost, nakon što krade nečiji motocikl.Nakon što su ga upucali, lopov pada na zemlju i Shi Jin mu daje prvu pomoć.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site