Poreklom sa sunca 1. epizoda!

Kineske serije

Poreklom sa sunca 1. epizoda, 1. deo!

By  | 

Shi Jin i Dae Young su nagradjeni sa plišanim životinjama.Dae Young je tu bio sa svojom devojkom, a Shi Jin sa svojom kolegama vojnicima.Uskoro je Dae Young primetio da mu je lopov ukrao telefon i on mora da ga vrati po svaku cenu.

Mladi lopov je hospitalizovan i sestra je podigla ukraden telefon kada je pao na zemlju.Na telefonu zove Yoon Myung-joo i sestra mu kaže da je vlasnik telefona u bolnici zbog nezgode.Dr. Kang Mo Yeon pregleda mladog lopova i daje dijagnozu.Shi Jin i Dar Young odlaze u bolnicu da nadju lopova.Dae Young želi da pronadje lopova, ali Shi Jin želi da ostane jer ga je Mo Yeon impresionirala.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site