Shi-jin i Dae-young dobiju naređenje iz štaba da ne diraju Argusa

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 10. epizoda – 1. dio – Shi-jin i Dae-young dobiju naređenje iz štaba da ne diraju Argusa!

By  | 

Shi-jin i Dae-young dobiju naređenje iz štaba da ne diraju Argusa

Argus krvari nakon što ga je Fatima upucala, Shi-jin govori Mo-yeon da radi svoj posao tj. spašavanje života – a on će svoj posao, ako treba ubiti. Mo-yeon vidi da je Argus pao u šok i uvede ga unutra i dok ga liječi, vadi metak bez lijekova protiv bolova, i kada to Argus pomene, ona hladno kaže da je šteta što je tako loš doktor pa je zaboravila.
Shi-jinov tim zove preko voki-tokija i Argusov čovjek se uznemiri jer vojnici možda stižu. Argus odluči da se povuku i kada krene povesti svoju mladu “ružu” (Fatimu) sa sobom, ona odbije i Mo-yeon zaštitički stane pred nju. Odbija da odustane i govori Argusu da potraži pravu pomoć, ona je učinila samo minimum, da ga spriječi da umre. Argus se zlobno nasmiješi djevojci i zaprijeti joj smrću pri sledećem susretu. Shi-jin mu kaže da ode brzo i daleko, upozoravajući ga da je njegovo strpljenje i dobrota na granici.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Shi-jin ispriča Dae-youngu o događaju dok su djeca dovedena na liječenje. Mo-yeon se umiva i misli o Argusovim upozorenjima, kada je nazvao Shi-jina opasnim čovjekom i rekao da ako bude sa nekim sa pištoljem, to je stavlja pod veliki rizik. Riječi joj odzvanjaju u glavi.
Fatima insistira da ide, ljuta jer Mo-yeon nije dozvolila da Argus umre. Mo-yeon govori da je spasila Fatimu da ne postane ubica, a ona nije zahvalna već se i ljuti. Fatima se naruga Mo-yeoninom naivnom uvjerenju da je sigurna sa vojnicima i pita da li treba da vjeruje vojnicima.

Picture source: dramabeans.com.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site