Poreklom sa sunca - Muyng-joo je zaražena M3 virusom

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 10. epizoda – 3. dio – Muyng-joo je zaražena M3 virusom!

By  | 

Poreklom sa sunca – Muyng-joo je zaražena M3 virusom

Mo-yeon kaže Fatimi da će od sada ona (Fatima) raditi kako ona (Mo-yeon) kaže, a to je da nastavi sa školom. Fatima je pita šta je nju briga, Mo-yeon odgovori da će joj ona platiti školovanje, očekuje otplatu kasnije. Shi-jin joj dodirne kosu da je ohrabri, dok Mo-yeon ponovi da je još nije oprala.
Kasnije te večeri, Shi-jin nalazi Mo-yeon kako suši kosu i zadirkuje je da je konačno oprala. Upita je da li je stvarno mislila da plati troškove Fatimine edukacije, govoreći da pružajući nekome ruku znači da preuzima odgovornost za život tih osoba. Mo-yeon jednostavno odgovori da samo radi kada može i kada može. On joj govori da ne može spasiti svakoga koga vidi niti promijeniti svijet. Ona veli da će to promijeniti Fatimin život, a za Fatimu, svijet će se promijeniti. Shi-jin je podsjeti da je rekla da nije takav tip doktora.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ona ga podsjeti da je on rekao da jeste. Shi-jin dobaci: ” Zašto stalno šarmiraš kada sam već pao na to (njen šarm)?” Zahvali joj se što mu je spasila život i krenu jesti, kada nestane svjetla. Pa on predloži jelo u stilu specijalnih sila- noseći šljemove sa noćnim naočarama.
Young soo kupuje avionsku kartu za Koreju sa falsifikovanim pasošem, sa novim imenom, da bi pobjegao. Preruši se u šeika i daje svoj pasoš, ali provaljen je i zadržan od strane policije.

Picture source: dramabeans.com.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site