P. sa sunca- Myung-joo i Young-soo se oporavljaju

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 12. epizoda – 2. dio – Myung-joo i Young-soo se oporavljaju, medicinski tim je spreman za povratak kući!

By  | 

Ona objašnjava da shvata da nisu laži na koje se može žaliti, i ona čak zna da su njegova laži oprezno upotrebljene da izbjegne još laži. Ali uplašena je da će on nastaviti da se šali i ona će nastaviti znajući zašto i na kraju će to biti suština njihovih razgovora.
Sada već uplakana, kaže da želi normalne razgovore, kao svako drugi. On govori da ona može da mu kaže ove dosadne stvari, on želi da čuje sve što ona mora reći. Ona zna šta on radi, ali ne može da kaže glupe stvari nekome ko štiti ljude od metaka. Izgovori svoj najveći strah: ” Da li ona želi da raskine?” Ona odgovori da samo želi da zna da li je on neko sa kim može da se nosi. Okrene se da ode dok joj Argusove riječi odzvanjaju u glavi.
Shi-jin ide na aerodrom da vidi Argusovo tijelo koje je dostavlje američkoj vojsci. Isti američki vojnik sa kojim se borio dolaui i zahvali mu za “poklon” tj. sav posao oko papire koji moraju da urade, Shi-jin se izvini.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ali vojnik veli da je dobar dan kada propala operacija ima za rezultat posao oko papire, a ne izgubljene živote.
Vrijeme je da medicinski tim ide kući iako niko to ne iščekuje željno. Kreću u posljednji obilazak, prvo do Myung-joo koja je mnogo bolje. YOung-soo se takođe oporavlja iako sporije i Mo-yeon mu govori da nisi zadovoljni njegovim ponašanjem. Biće deportovan u Koreju uskoro po kaznu, ali ovaj samo izusti “moji dijamanti..” Ona mu govori da su otišli zbog dobra.
Min-jae je dobro i nije bolestan, može kući. Prizna da mu je drago da Chi.hoon nije umro. Nije više ljut na njega. Chi hoon izađe vani i sretne malog prijatelja.

Picture source: www.dramabeans.com
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site