P. sa sunca- Myung-joo i Young-soo se oporavljaju

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 12. epizoda – 2. dio – Myung-joo i Young-soo se oporavljaju, medicinski tim je spreman za povratak kući!

By  | 

Mo-yeon ne može prestati razmišljati o Shi-jinu i kako je zaštitio od Argusovog metka i vidimo da je slika koju je vidjela da pali ona koju je imao sa Argusom kada su bili prijatelji. On snažno plače, žaleći za mrtvim prijateljem, nesvjestan da je Mo-yeon udaljeni samo nekoliko metara. Kako je on plakao te noći, Mo-yeonin je red da ga zaštiti pa mu prekrije oči rukom i pita ga da zaboravi.
Sada, ona ide da priča sa njim, pitajući ga da napravi kafu i da se vide napolju. On to uradi, ali kada joj on donosi kafu, ona mu skoči u zagrljaj. On stoji zbunjen držeći kafe, kad mu ona mirno kaže o svom danu. Odmakne se i kaže da će mu sada govoriti i najmanje stvari. Odlučila je da učini da ovo funkcioniše, pa možda i on nauči da se nosi sa njenim brbljanjem.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pita ga za jednu uslugu- da joj da pravo da brine o njemu. Ne može brinuti o njemu svaki put kada ode, tako da ga pita da joe obavjesti kada bi trebala brinuti. On klimne glavom, pa ona upita još jedno pitanje, koga bi izabrao – nju ili svoju zemlju. Pitaće ga samo jednom, on odgovori nju. Ona pita šta će uraditi sa zemljom onda, a on veli da zemlje nije ljubomorna. Zagrli je i obeća da neće dopustiti da se nešto dogodi zbog čega bi se brinula.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site