PS-Vojnici i doktori napuštaju Uruk i vraćaju se kući

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 12. epizoda – 3. dio – Vojnici i doktori napuštaju Uruk i vraćaju se kući!

By  | 

PS-Vojnici i doktori napuštaju Uruk i vraćaju se kući

Dae-young se konačno opušta kada Myung-joo počne tražiti hranu i on obećava da će joj sve kupiti za njen povratak u Koreju. Ona mu daje nazad njegovu pločicu sa imenom sa slatkim malim “Volim te.”
Dae-young i Shi-jin pokušavaju da naprave ginseng pileću supu za Myung-joo i Mo-yeon. Za stolom, razgovor nekako krene o momku oko koga su se svađale u školi. One se raspravljaju, dok njihovi momci, Dae-young i Shi-jin samo ćute i posmatraju. Myung-joi tvrdi da je on rekao da je samo prijatelj sa Mo-yeon, dok se Mo-yeon kune da su se zabavljali. Konačno shvataju da se raspravljaju o bivšem momku pred svojim sadašnjim momcima, a njih dvojica ne izgledaju baš srećno. Sada oni počnu da ih ispituju, dok se one trude da slažu.
Mo-yeon nalazi Shi-jina u njegovoj kancelariji i njen plan da se pravi bolesna da bi joj oprostio propadne.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ona odluči da nazove svog bivšeg kad on ne želi da priča sa njom, i on joj ogurne telefon iz ruke isto kao što je kada su se prvi put vidjeli. Ali ovaj put, ona uhvati telefon i pita ga da je sasluša. Veli da joj se Yoo Shi-jin sviđa više od bilo kog momka koga je ikada srela. Slupali su 3 auta zajedno, pali u okean, borili se sa bolešću zajedno i čak je dobila ranu od metka od njega. Doda:” Ipak, sviđa mi se mnogo. Jer on nikada nije kukavica, on je uvijek častan i zgodan.” On se nakezi protiv svoje volje i složi se da priča sa njom. Ona veli da ide da vidi Fatimu sutra i pita se da li da pita Daniela i Ye-hwu da budu Fatimino obezbjeđenje. Shi-jin ne misli da su oni dobar izbor, ali ima drugi prijedlog.

Picture source: www.dramabeans.com
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site