P. sa sunca-Dae-young priznaje Myung-joo da je voli

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 13. epizoda – 1. dio – Dae-young priznaje Myung-joo da je voli i spreman je da napusti vojsku zbog nje!

By  | 

P. sa sunca-Dae-young priznaje Myung-joo da je voli

Doktori su se vratili kući. Kolege ih dočekuju sa mrzovoljnim ditektorom Hanom. On se žali Chi-hoono zbog njegove majke iako je Chi-hoon uzbuđen samo da vidi vjerenicu. Direktor objavi specijalni bonus onima koji su išli u Uruk i baci Mo-yeon buket ljut jer se nije vratila prvim letom.
Ona odmah govori prijateljici Ji-soo o zemljotresu i zadirkuju je da to više zvuči kao opis njenog zaljubljivanja. Ona se pita ko je ispričao da je u vezi, izgleda da su svi više zainteresovani za njenog kapetana nego za njeno vrijeme u Uruku.
Zove Shi-jina i žali se da joj već nedostaje Uruku jer nema vojnika bez majice i kapetana koji flertuju.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Govori da planira napustiti posao u bolnici i otvoriti svoju kliniku i zadirkuje ga da li će je podržati ako ne uspije. On joj obećava da će joj naći mjesto u timu Alfa, s ozbirom da ima više iskustva u bitkama od nekih vojnika.
Mo-yeon prima iskreno izvinjenje od direktora. Ona spomene ostavku iako je oklijeva da prihvati.
Mo-yeon krene u banku da sredi zajam, ali radnik u banci je informiše da njen zajam tj. kredit nije odobren. Njena promjena u poslovnom statusu utiče da banka razmisli o kreditu. Ako da otkaz, ne može dobiti kredit, a ako ostane na poslu, ne može otvoriti kliniku.

Picture source: www.dramabeans.com
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site