Mo-yeon, Shi-jin, Dae-young i Muyng-joo izlaze na dupli spoj

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 13. epizoda – 2. dio – Mo-yeon, Shi-jin, Dae-young i Muyng-joo izlaze na dupli spoj!

By  | 

Pita ga zašto je tako formalan, da li je uradio nešto loše. On negira i ona pita zašto ne, on je jako blizu da obeća da će biti nevaljao ako ona želi, prije nego što shvati šta govori.
Shi-jin odlazi i nalazi se sa Mo-yeon kasnije, kada su oboje bar malo trijezni. Pita je da li se svidio njenoj majci, a ona se ne sjeća toga. On shvata da je ona i dalje pijana. Dobije poziv od svog nadređenog i Mo-yeon shvata da će on morati otići sada. On prekine sa ozbiljnim izrazom lica i govori da mora ići u “robnu kuću (njihov kod za opasan posao koji mora obaviti)” On izgleda uplašeno jer zadnji put kada se ovo desilo, ona je raskinula sa njim. ALi ona veli da će gledati film kad se on vrati i on se nasmije.

Shi-jin i Dae-young su u odlijelu za sledeću misiju i iznanađeni su vidjevši poručnika Parka kao komandira misija. Daju im oružje i posebnu injektor olovku koja garantuje smrt za 10 sekundi.
Poslani su u Pjongjang, glavni grad Sjeverne Koreje da glume obezbjeđenje zbog detalja sastanka između Sjeverne i Južne Koreje. Shi-jin je obezbjeđenje sa istim svejernokorejskim vojnikom sa kojim se borio kada su ga prvi put vidjeli. Vojnik pita za Shi-jinovu ranu i izvinjava se, i Shi-jin se isto njemu izvini. Vojnik predloži da se tuče sa njim bilo kada. Obezbjeđenje čak ode da ruča zajedno iako sjede za odvojenim stolovima.

Picture source: www.dramabeans.com
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno