Mo-yeon, Shi-jin, Dae-young i Muyng-joo izlaze na dupli spoj

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 13. epizoda – 2. dio – Mo-yeon, Shi-jin, Dae-young i Muyng-joo izlaze na dupli spoj!

By  | 

Kada se vrati u Seol, Shi-jin posjeti Mo-yeoninu bolnicu i u lifru je sa direktorom Hanom. Čuje razgovor direktora koji govori svom asistentu da Mo-yeon uživa u kazni u operacijskoj sali i da joj dnevno šalje cvijeće koje ona vraća. Upita ga da li je saznao nešto o njenom momku. Asistent negira, ali pokazuje mu sliku cijelog tima u Uruku. SHi-jin uperi u sebe na slici i kaže da je to momak, direktor izgleda zadovoljno što je dobio informaciju- dok ne shvati da taj momak stoji pred njim. Prati Shi-jina i pita ga da li je dobar u borbi, ipak je u Specijalnim Snagama. Shi-jin mu kaže da je čuo za incident u hotelu, neka čuva leđa jer da, on je dobar borac.
Dr Kim govori Mo-yeon da preuzme noćnu smjenu. Ali ovaj put ona odbija. Shi-jin dolazi i KIm flertuje sa njim. On joj se kulturno i fino javi, ali istakne da je Mo-yeonin momak, ali ipak Mo-yeon ga bukvalno izgura odatle.

Idu u tržni centar, ali ona je još iznervirana zbog Kim. Shi-jin govori da ne bi bila takva da zna koga je on sreo. Kada joj kaže, ona se zabrine. Pokušava da promjeni temu, ali on je zadrikuje. Daje joj ogrlicu i iako ona gunđa da je to neće oraspoložiti, ipak uspjeva. Nalaze se sa Myung-joo i Dae-youngom na duplom spoju i konobar veli da ovaj put imaju nove djevojke. Momci ih predtsave kao i ranije, Dae -young veli: ” Ovo je moja djevojka” dok Shi- jin kaže: ” Ovo je moj ortak (drug)”
Picture source: www.dramabeans.com

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno