P- Dae-young i Myung-joo raskidaju, Shi-jin je ranjen

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 13. epizoda – 3. dio – Dae-young i Myung-joo raskidaju, Shi-jin je ranjen!

By  | 

I kada se to konačno isplatilo i kada je imao šansu da dokaže kako se osjećao njenom ocu, ona ga potkopa pred ocem njemu iza leđa. Želio je da ga njen otac izabere za nju zbog toga ko je on, ne zato što ga je ona molila. Ali sada ga on prihvata samo zato što ga je njegova kćerka bukvalno ucijenila kada je bila blizu smrti i doda: ” Sada ne mogu biti sa tobom.”
Myung-joo se složi i poželi mu srećan život. Kada ode, Dae-young gleda šokirano kao da je iznenađen što nije ni pokušala da priča sa njim.
Shi-jin i Mo-yeon konačno dobiju šansu da pogledaju film kod nje. ALi ovog puta ona mora da ode i Shi-jin uživa u tome i govori da će on ostati i sam pogledati film. Ona veli da to važi samo za prve sastanke.
Tim Alfa je pozvan zbog drugih razgovora između Sjeverne i Južne Koreje i Shi-jin je vođa tima.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Nalazi Dae-younga kako jede čokoladicu, liječeći depresiju posle raskida. Čuju korake i ugledaju vojnika Sjeverne Koreje koji je trebao biti na odsustvu. On im prilazi sa namjerom, izgleda ljutito i odlučno i ova dvojica su jako iznenađena.
U bolnici, Mo-yeon je pozvana u sobu za hitne slučajeve zbog pacijenta koji je dovezen sa mnogo rana od metka. To je sjevernokorejski vojnik i mora odmah na operaciju. Sang-hyun preuzme, ali druga kola hitne pomoći dolaze sa još jednim pacijentom koji je kritično. Mo-yeon se šokirana kada se vrata otvore i to je Shi-jin, prekriven krvlju.
Picture source: www.dramabeans.com

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site