Mo-yeon pronalazi mikročip u Jung-jonovoj ruci i daje ga Dae-youngu

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 14. epizoda – 1. dio – Mo-yeon pronalazi mikročip u Jung-jonovoj ruci i daje ga Dae-youngu!

By  | 

Mo-yeon pronalazi mikročip u Jung-jonovoj ruci i daje ga Dae-youngu

Nakon što Mo-yeon ugleda Shi-jin krvavog, mi se vraćamo u prošlost, u trenutak događaja. Sjevernoamerički vojnik imena Jung-joon je bio nenaoružan kada se približio Dae-youngu i Shi-jinu. Oni su ga držali na nišanu i pitali šta radi tu, on je rekao da je tu jer smatra Shi-jina prijateljem.
Pitao ih je da ga pošalju kući, ali prije nego što im objasni zašto nije tražio azil, čuje se pucnjava. Kombi se pojavljuje i Jung-joon je upucan. Krijući se iza auta, Dae-young i Shi-jin uzvraćaju pucanj, ali ovi uspiju kidnapovati Jung-joona. Shi-jin potrči za kombijem i stane ispred, ali ima samo jedan metak. Dojavi Dae-yonug da će da zaustavi kombi. Koristi zadnji metak da probuši gumu u kombiju, ali upucan je više puta. Gubi svijest kada Dae-young dolazi trčeći.

U hitnoj sobi, Shi-jin pada u srčani zastoj i kada od defibrilatora nema koristi, Mo-yeon započne kompresiju grudnog koša. Moli ga očajnički da se probudi jer ona gubi snagu i primorana je da stana, ali onda začuje slab glas: ” To zaista boli.” Prva stvar koju izusti Shi-jin je pitanje u vezi Jung-joona, Mo-yeon govori da nije vrijeme da brine o drugima. On se nasmije da ona izgleda poznato, a onda opet upita za Jung-joona i pokuša da se ustane. Ona misli da je Jung-joon taj koji ga je upucao, ali Shi-jin objašnjava da je on prijatelj.

Picture source: www.dramabeans.com
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno