Mo-yeon pronalazi mikročip u Jung-jonovoj ruci i daje ga Dae-youngu

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 14. epizoda – 1. dio – Mo-yeon pronalazi mikročip u Jung-jonovoj ruci i daje ga Dae-youngu!

By  | 

Njegovi napadači su uhapšeni i oni su identifikovani kao ambasadori bezbjednosti Matagonije (još jedna fiktivna zemlja). Jung-joon je falsifikovao matagonijski pasoš što je bio njihov izgovor da pucaju i kidnapuju ga. Dae-young veli da je to pretjerana reakcija.
Shi-jinu lakne kada čuje da je Jung-jonova operacija uspješna, ali Mo-yeon bi radije da priča o njegovom ponašanju. Ljuta je što on ne izgleda zabrinuto u vezi njenih osjećanja, gledala je kako joj momak bukvalno umire pred njom i on joj se izvini. Ona je i dalje ljuta što je on više zabrinut za Jung-joona od nje i prijeti da će ga sama ubiti čim se oporavi. Jung-joon je dovezen u Shi-jinovu sobu i Dae-young govori da je ta soba zabranjena čak i doktorima, bez dozvole.
Kasnije, Mo-yeon daje Dae-young stvar koju je izvadila iz Jung-jonove ruke, izgleda kao neka vrsta mikročipa.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Direktor Han pokušava da prođe pored čuvara do Shi-jinove sobe i pita Mo-yeon u šta je to njen momak umješan. Kaže joj da se pobrine za to.
Shi-jin ispituje Jung-joona dok ih poručnik Park posmatra, ali Jung-joon ćuti. Odbija da odgovori. Shi-jin ga pita da li želi azil. Kada on ne odgovori, Shi-jin govori poručniku da je Jung-joon pitao da ga vrate kuću, ali to nema smisla. Zašto bi došao u Južnu Koreju samo da pita da se vrati kući?
Picture source: www.dramabeans.com

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site