Jung-joon odlazi iz bolnice i vraćen je u svoju zemlju

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 14. epizoda – 2. dio – Jung-joon odlazi iz bolnice i vraćen je u svoju zemlju!

By  | 

 Jung-joon odlazi iz bolnice i vraćen je u svoju zemlju

Dae-young dolazi u posjed Jung-joonovih stvari i šalje čip na analizu. I dalje slušaju razgovor u sobi i Snoopy izvještava da Shi-jin čitavo vrijeme priča – o hrani.
Poručnik Park zamalo doživi slom jer ga predsjednik zivka, a Shi-jin ne napreduje u razgovoru. Sjevernokorejska vlada postavlja uslova da se Jung-joon vrati svojoj zemlji do jutra ili će biti otkazan sastanak između Sjeverne i Južne Koreje.
Otkriveno je da je Jung-joon stražen od strane Interpola kao osumnjičeni za ubistvo – prije dva dana u Tokiju, glavni svjedok u slučaju japanske mafije je ubijen snajperom na putu ka sudu. Ali je snajperista nađen mrtav i zbog tog ubistva je Jung-joon tražen, na ispitivanje. A taj snajperista je bio drugi vojnik koji je bio u bunkeru kada su se Shi-jin i Jung-joon borili, onaj sa kim se Dae-young borio. On je jedan od Jung-joonovih bivših podređenih.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Informacija na čipu je tako zaštićena da će trebati sedmica da se probije, a sjevernokorejska vlada želi da je Jung-joon vrati do jutra. Dae-young govori Shi-jinu da ga natjera da govori, ali Shi-jin veli da dok god zna da su prisluškivani, on neće reći ni riječ. Ima ideju, ali treba mikročip i Mo-yeoninu pomoć.
Dae-ysung je napravio kopiju i pošalje Mo-yeon da pregleda Jung-joona i govori da postiji geler u blizini kičme koji bi mogao da ga parališe. Shvata i počne vikati da je on taj koji je vikao na SHi-jina kada je operisala Abu Dabijskog princa i znajući da poručnik Park sluša, SHi-jin joj začepi usta i piše joj na ruci da je soba ozvučena.

Picture source: www.dramabeans.com
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *