Jung-joon odlazi iz bolnice i vraćen je u svoju zemlju

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 14. epizoda – 2. dio – Jung-joon odlazi iz bolnice i vraćen je u svoju zemlju!

By  | 

Ona počne da priča kako je srećna što je vidjela Parka, toliko da ga je umalo zagrlula. Shi-jin piše poruku da treba privatno mjesto da priča sa Jung-joonom. Pričaju u šiframa i Mo-yeon izabere CT sobu.
Shi-jin u CT sobi govori Jung-joonu da priča slobodno, ovo mu je zadnja šansa da mu pomogne. Ovaj i dalje oklijeva da priča dok SHi-jin ne pomene da je njegov podređeni mrtav, počne zahtjevati svoje stvari nazad. Shi-jin mu pokaže lažni mikročip i to je dovoljno da ovaj počne pričati. Govori Shi-jinu da su dobili dojavu da su njihovi najbolji pripadnici Specijalnih snaga angažovani od strane mafije da glume plaćene ubice. Jung-jonova misija je bila da eliminište izdajnike i otkrije ko rukovodi ubistvom. Kada ga Shi-jin upita da li je bio uspješan, ovaj uzme čip i govori da bi to trebao već znati.

Shi-jin tvrdi da je kod težak i pita za šifru ili još bolje- samu informaciju. Jung-joon proguta čip i obija pomoć južnokorejske vlade. Shi-jin govori da ga planiraju predati njegovoj vladi ujutru, i Jung-joon ne izgleda srećno zbog toga. Jung-joon koristi iglu sa infuzije da otvori svoje lisice i pobjegne kroz porozor. Silazi na niži sprat i polomi drugi proozr da uđe, ali ga Shi-jin čeka sa pištoljem.

Picture source: www.dramabeans.com
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno