Jung-joon odlazi iz bolnice i vraćen je u svoju zemlju

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 14. epizoda – 2. dio – Jung-joon odlazi iz bolnice i vraćen je u svoju zemlju!

By  | 

On govori Shi-jinu da mora da dovrši misiju, dok Shi-jin shvata zašto ovaj nije bio zadovoljan povratkom kući. Pita zašto je Jun-joon došao da vidi njega, i shvata da je to jer dijele neprijatelja. Jung-jonova zemlja ga je izdala. Jung-joon uperi pištolj u svoje srce i tvrdi da ratnik nikada ne izdaje zemlju. Vidimo da nakon što je ubio svog podređenog, uzima njegov telefon i javlja se da bi čuo glas komandira. Komandir Choi, isti velikdostojnik koji je bio na putu da završi sastanke između J. i S. Koreje. On upita komandira da li je on izdajnik, ali Choi zlobno izjavi da je on (Jung-joon). Nazad u sadašnjost, Jung-joon zgrabi Shi-jinov pištolj i moli ga da mu pomogne da pobjegne, ali ovaj se svađa da ako se vrati tamo, umrijeće. Jung-joon govori da bi radnije umro u svojoj zemlji. Shi-jin uperi pištolj u njega i govori da je i on vojnik i ispunjava misiju za svoju zemlju, Jung-joon odustane. Odveden je u lisicama, ali prije nego što napusti bolnicu, Shi-jin mu preda čokoladicu.

Shi-jin glumi bol da izbjegne Mo-yeonino ispitivanje, ali to kod nje ne prolazi. On veli da je Jung-joon slomio prozor, ali ona zahtjeva da on plati štetu. Naredi mu da sjedi dok mu se bude gotova infuzija, što on posluša dok ona ne napusti sobu. Neko iz bolničke administracije dolazi do Mo-yeon za kompezaciju zbog slomljenog prozora i Chi-hoon tu stoji nevino kao da ne posjeduje cijelu bolnicu. Otrči na poziv da mu je beba na putu i Mo-yeon potrči u suprotnom pravcu.
Jung-joon je odveden do komandira Choia koji se pretvara da mu je drago što ga vidi i ovaj mu salutira. Izvještava da je kaznio izdajicu i gleda Choi-a pravo u oči kada doda da zna ko je naredio.
Picture source: www.dramabeans.com

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno