Uspostavljen je mir između Južne i Sjeverne Koreje

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 14. epizoda – 3. dio – Misija tima Alfe je uspješna, uspostavljen je mir između Južne i Sjeverne Koreje!

By  | 

Uspostavljen je mir između Južne i Sjeverne Koreje

Jung-joon odbija da otkrije gdje je čip, pa komandir Choi razmakne zavjesu i Jung-joon ugleda snajperistu kako je uperio tačno u njegovo srce. Choi mu naredi da kaže zadnje riječi i Jung-joon pita za omiljeno jelo sa rezancima, da to jelo bude na njegovom spomenu. Doda da će završiti svoju misiju – eliminisaće izdajicu, komandira Choia. Polomi staklenu bocu i pojuri ka Choi-u, ali prie nego što ga čak i ogrebe , upucan je od strane snajperiste. Komandir Choi se nalazi sa južnokorejskim predsjednikom gdje diskutuju o ujedinjavanju zaraćenih porodica. Uprkos Choi-evim riječima, predsjednik nije zainteresovan ujedinjavaju i žele da prekinu kontakte. Choi krene otići. Ali predsjednik ga zaustavi i daje mu još jednu stvar da pročita – listu mita koje je Choi uzeo od mafije. Choi izjuri iz sobe, ali zaustavljen je od strane ljude kojima je naređeno da ga povedu sa Jung-jonom nazad u Pjongjang,

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Prikazano je u flešbeku kada je komandir razmaknuo zavjere, snajperista je niko drugi do Shi-jin. On sa timom Alfa je uhapsio originalnog snajperistu i čuli su komandirovo priznanje preko bubice koju je Shi-jin stavio u čokoladicu. Upucao je Jung-joona u rame kada je čuo šifru čipa i Jung-joon se pravio da je mrtav. Jung-joon je upak uhapšen za deportovanje, ali pitao je za minut- da pojede čokoladicu. Vojnici požure da vrate Shi-jina u sobu jer Mo-yeon dolazi. On ne može da skine pantalone pa samo uskoči u krevet i pravi se da spava.

Picture source: www.dramabeans.com
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *