Uspostavljen je mir između Južne i Sjeverne Koreje

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 14. epizoda – 3. dio – Misija tima Alfe je uspješna, uspostavljen je mir između Južne i Sjeverne Koreje!

By  | 

Ona ode pa se vrati zatekne Dae-younga kako skida Shi-jinove pantalone. Dae-young uskoči u krevet,a SHi-jin se pretvara da je Dae-young, kao da ona nije shvatila. Ona ode, a Dae-young ga pita kako će platiti prozor, Shi-jin predloži da podijele kao pravi muškarci, ali Dae-young veli da on nije pravi muškarac. Mo-yeon od Muyng-joo sazna da su ona i Dae-young raskinulo. A atmosfera u Shi-jinovoj sobi je neugodna i zategnuta iako Shi-jin pokušava da priča sa Myung-joo i Dae-youngom. Oni se raspravljaju ko će prvi otići. Muyng-joo ode. Shi-jin pita Dae-younga što su raskinuli. Dae-young mu kaže o otkazu i Shi-jin mu prebaci što je donio tako važnu odluku, a najboljem drugu nije rekao.

Potom mu kaže da ode za Myung-joo. Ako je spreman da odustane od života zbog nje, onda neka ne gubi vrijeme svađajući se. On ode i nalazi Muyng-joo kako sama dole stoji. Stane iza ćoška iako ona može da vidi njegovu sjenku. Sang-hyun zadirkuje Ja-ae da joj se sviđa i ona prizna. On kupuje auto da je može povesti na spoj.

Picture source: www.dramabeans.com
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno