Poreklom sa sunca - 15.-Shi-jin i Dae-youg su mrtvi

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 15. epizoda – 1. dio – Shi-jin i Dae-young su mrtvi?!

By  | 

Dae-young se bori da ga povede na sigurno i zaustavi krvarenje. Shi-jin se prisjeti starog kapetana kako je umro u njegovim rukama. Dae-young ga moli da ostane budan, ali gubi bitku. Dae-young je takođe upucan i Shi-jin zatvara oči. Tim Alfa iz vazduha vrišti vidjevši kako su Shi-jin i Dae-young pogođeni i kako to područje eksplodira.
Mo-yeon i Myung-joo razgovaraju o momcima. Tim Alfa salutira poručniku Yoonu i informišu ga da je misija uspješna, ali nisu pronašli tijela njihovih nestalih drugova. Shi-jinov otac je u Yoonovoj kancelariji gdje mu ovaj daje SHi-jinovu pločicu. Salutira mu iz poštovanja. Muyng.joo njen vojnik špijun izvjesti o Dae-youngu. A Snoopy Mo-yeon. Mo-yeon je predano Shi-jinovo pismo u kome on objašnjava da uvijek pišu pismo prije nego odu u opasne misije. Izvinjava joj se što nije ispunio obećanje i nije se vratio, obećanje da se neće povrijediti i da neće umrijeti. Ali zahvalan je što je sreo i volio je. Muyng-joo je kod oca u kancelariji i moli ga da kaže da to nije istina. On joj daje Dae-youngovo pismo što ona odvije da prihvati. Ako ga pročita, to znači da ga stvarno više nema.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Počne ga kriviti za Dae-youngovu smrt i što im je ukrao vrijeme koje su mogli provesti zajedno. On je sam slomljen i govori joj da su to finalne riječi dobrog vojnika i da bi trebale biti sačuvane.
Mo-yoen požuri do glavih u vojci, ali zastane čuvši Muyng-jooino jecanje. Ljuta je na Muyng-joo- zar je izgubila pribranost, šta ona da radi? Zahtjeva od nje da kaže da je greška, ali kada ugleda pismo identično onome od Shi-jina, konačno shvata istinu. Oni su zaista otišli (u smislu mrtvi). Pita Muyng-joo da li to znači da zaista nikada neće vidjeti Shi-jina ponovo i Myung-joo samo klimne glavom. Mo-yeon noge izdaju i konačno zaplače, zajedno plaču i pate.
Picture source: www.dramabeans.com

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site