P-Godina prolazi, Shi-jin je ipak živ i zagrli Mo-yeon

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 15. epizoda – 2. dio – Godina prolazi, Shi-jin je ipak živ i zagrli Mo-yeon!

By  | 

Mo-yeon prolazi pored kafića gdje su ona i SHi-jin jednom pričali i gdje su jedno drugom rekli “volim te”. Odnese Shi-jinovu plišanu igračku- druga kod sebe i zapali svjeću i čuje Shi-jinov glas kako joj govori da je prelijepa. Ugleda ga na kauču i govori da joj je nedostajao, zašto se nije vratio. “Zato što radim za mir”, odgovori. Ona ga pita zar mu obećanja ništa ne znače i on kaže da je želio da se vrati. Ona se rasplače ” Nisi došao, nisi se vratio. ” Pričala je sa njegovim plišanim drugom.
Myung-joo stiže u Uruk noseći Dae-youngovo pismo koje još nije pročitala. Zaklela se da neće nikada i govori da će Dae-youngov duh biti ljut zbog toga. Mo-yeon odlazi u albanski kamp za izbjeglice gdje volontira sa skrivenim razlogom, sutra je godišnjica Shi-jinove smrti i želi da posjeti mjesto gdje je umro. I dalje piše o svom životu Shi-jinu. Nalazi pustinju i ide sa cvijećem vežući kosu i prisjećajući se vremena kada je to Shi-jin radio. Nalazi mjesto koje izgleda ispunjemo spomenicima i stavi cvijeće za Shi-jina. Prisjeti se kako je obećao da neće biti ubijen i plače nazvavši ga lažovom.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Njen voki-toki se upali i čuje glas: “Veliki brat se javlja.” Ona ga ispusti u šoku. Provjeri telefon i ugleda da su njene poruke označene kao pročitane i opet čuje “Veliki brat se javlja” preko voki tokija. Ali ovaj put glas nastavlja: ” Ljepotice, okreni se.” Ona se okrene i iz daleka ugleda SHi-jina koji se približava.
Ponavljajući iznova i iznova “Nemoguće. Nemoguće.” pokušava da potrči ka njemu. Ali noge je izdaju i padne na pijesak. On potrči ka njoj, prljav je i izgreban, ali je živ. Ona u nevjerici pita da li je bio živ svo vrijeme i on samo kaže da je nekako prelazio prepreke. Povuče je u zagrljaj dok ona ponavlja da se uvjeri: ” Živ si. Živ si.” Sa suzama u očima, on samo izusti “izvini” više puta.
Picture source: www.dramabeans.com

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site