Poreklom sa sunca -KRAJ SERIJE -Dae-young je takođe živ

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 16. epizoda – KRAJ SERIJE – 1. dio – Dae-young je takođe živ!

By  | 

Kada Mo-yeon shvati da je zaista živ, naljuti se, odgurne ga i govori da to što je živ ne čini da sve bude u redu. Prolazi kroz buru emocija- plače, viče i onda smireno kaže da joj ne treba, pa ga onda zagrli i kaže da ga voli. On smireno čeka da ona svari sve.
U Uruku, Dae-young dolazi pred Muyng-joo, povrijeđen, ali živ. Stane pred nju i gleda je već uplakan. Izgovori riječi na čije izgovaranje je čekao sigurno godinu dana: ” Žao mi je, potrajalo je da odgovorim. Ne rastavljamo se, nikada se neću od tebe rastaviti.” Ona ga počne udarati po grudima, jecajući i on je privuče i poljubi. Ona ga odgurne da ga udari još jednom i on je ponovo poljubi. Kim-bum šalje ljude da treniraju. Ali šokira se vidjevši Dae-younga i počne plakati vidjevši da je njegov prijatelj i spasilac živ. Dae-young ga zagrli i zadirkuje ga što plače pred svojim ljudima. Pita kako je prošao test za višu školu i ovaj kaže da je prošao. Ponosan, Dae-young se nasmije i zagrli ga ponovo.

Kasnije, te noći, Muyng-joo daje Dae-youngu njegovu pločicu sa imenom koju je nosila čitavo vrijeme. Čisti ga i brije dok je on intenzivno posmatra i obećava joj da neće umrijeti ponovo. Muyng-joo mu ne vjeruje, iako želi, jer to što joj se vratio je iskoristilo svu njenu sreću. On govori da je i Shi-jin živ i saznaje gdje su išle Muyng-joo i Mo-yeon. Muyng-joo ga pita šta se zaista desilo na misiji, i on joj govori da ih je neprijateljska vojska zarobila prije eksplozije. Prvo su držani u skladištu gdje su bombe, a onda u ćeliji nekoliko mjeseci. Vidimo ih, kako su pretučeni i krvavi spašeni od maskiranog čovjeka baš kada su njihovi zarobljivači došli da ih ubiju. Čovjek klekne da ih oslobodi i skine masku- to je Jung-joon.

Picture source: www.dramabeans.com
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno