General Yoon odobri Dae-youngovu i Myung-jooinu vezu

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 16. epizoda – KRAJ SERIJE – 2. dio – General Yoon odobri Dae-youngovu i Myung-jooinu vezu!

By  | 

 General Yoon odobri Dae-youngovu i Myung-jooinu vezu

Shi-jin pusti Dae.younga da uradi sav posao dok on predlaže kako da začine svoju priču. Odluče šta da napišu i Shi-jin ga ostavi da on obavi sav posao. Jer je njegova djevojka i dalje tu, a njegova (Dae-youngova) je još u Uruku.
Shi-jin povede Mo.yeon u kafić i pita je da li se sjeća kako ga je odbila tu, ona veli da će to možda uraditi i danas. Pita ga da li zaista planira da nastavi da ide u “robnu kuću” i on odgovori da nijedan vojnik ne planira da postane mrtvi heroj. Mo-yeon to prihvati kao da, ali kaže da se neće buniti. Čak iako će se on uvijek izvinjavati i ona ga mrziti zbog toga, podržaće ga. To je njen način borbe za mir – njegov mir. Shi-jin se izvini, sve što može jeste da se izvinjava. Ona ga pita da idu zajedno na pecanje sutra. I odu. Dok Shi-jin konačno odmara, Mo-yeon se žali da je smorena. Želi da radi nešto drugo, ali njemu se ne sviđaju njene ideje, ima jednu svoju. Imaju šator baš tu i predloži da odmore.

Međutim, njegovi planovi se poremete time što Mo-yeon upeca ribu i on postane gadljiv kada dođe vrijeme da je očiste. Te noći, legnu u šator i Mo-yeon gleda preko telefona obližnje hotele. Pokazuje mu bijeli kamen koji još ima sa njihove plaže i govori da je sačuvala iako je mislila da je mrtav. Mislila je da ako ode nazad i zamijeni kamen, da će ga zaboraviti. STalno je kupovala kartu i otkaivala, nije mogla to zaista da uradi. On se nagne na njenu stranu i kada ga ona ne odgurne, on je krene poljubiti. No, ona ga odgurne.

Picture source: www.dramabeans.com
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno