Poreklom sa sunca - 16. epizoda - KRAJ SERIJE..

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 16. epizoda – KRAJ SERIJE – 3. dio!

By  | 

On govori da je to napisao hiljadu puta. Ustane i naredi svima nižeg ranga/ čina od njega da zatvore oči. Oni to urade i on poljubi Myung-joo u čelo. Myung-joo ustane i izda isto naređenje i svi zatvore oči, ali ona poljubi Dae-younga u usta i svaki vojnik prekrši naređenje i aplaudira im. Shi-jin i Mo-yeon su u njenom apartmanu. Ona misli zavjetima kao što su njeni kao doktora i priča da postoji dosta riječi koje ostaju u srcu. Vidimo kako doktor polažu zakletvu kao i vojnici. Odlaze na plažu i zamjene njihov kamen, Mo-yeon ga zadirkuje da sada kada je živ, izgubila je šansu da dođe tu sa drugim momkom. Gledaju zalazak sunca i ona se uozbilji i odbije da pije vino. Ona mu predloži drugi način da proba. Priznaje da je bila nervozna kada je poljubio prvi puta i on govori da je on sada nervozna. Ugledaju zvijedu padalicu i on je upita je li zamislila želju, govori da njegova želja sjedi pored njega. Doda da ona sija i da je obasjala njegov život. Pita se kako je takva žena postala njegova, i ona se našali da mora da se bio vojnik u prošlom životu. On je opet upita šta se zamislila i ona veli poljubac. On joj kaže da je voli i poljubi je.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Svi idu u Kanadu na vjenčanje Daniela i Ye-hwe. Dae-young uhvati buket. 😀
Chi-hoon pita publiku da li vole završetke poput ovih. Svi prvaziđu životne poteškoće sa ljubavlju i žive srećno. Iznenada nestane svjetla i kada dođe svjetlo, konobarica dotrči vičući da je vulkan eruptirao. Gosti bježe dok vojnici i doktori spuste glave i počnu se pripremati za drugu katastrofu. Dae-young veli da je trebao dati otkaz, Muyng-joo briše ruž, a Ja-ae zaveže kosu- Mo-yeon govori da svojim štiklama da se pripreme da budu uništene, a Shi-jin olabavi svoju kravatu već uplašen izvještaja koji mora da napiše.
KRAJ SERIJE.
Picture source: www.dramabeans.com

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site