P-Susret Shi- jina i Mo-yeon posle nekoliko mjeseci

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 2. epizoda – 3. dio – Susret Shi- jina i Mo-yeon posle nekoliko mjeseci!

By  | 

P-Susret Shi- jina i Mo-yeon posle nekoliko mjeseci

Mo-yeon je ostavila dobar utisak na njenom prvom uživo prenosu i sada joj je to posao, gdje daje medicinske savjete gledaocima. Postaje malo poznata i sada je zadužena za VIP pacijente.
Njen prijatelj Sang-hyun je zadirkuje. Dr Kim govori da ako ne bvude pažljiva, ljudi će početi misliti da je Mo-yeon pravi doktor. Mo-yeon joj odbrusi da i ona (Kim) teško da je pravi doktor, ona je samo kćerka svog oca.
Mo-yeon ode na krov te noći i prisjeća se kako je Shi- jin tu pitao da izađu, dok je uzlijetao helikopetorm. Vidimo da kada su jeli kod nje jednom, ona je upalila svjeću i insistirala da je ne pomjeri jer je pažljivo izračunala najbolje mjestu za nju da joj perfektno osvjetli lice. On je pitao za njen posao i rekao da izgleda prilično seksi kada je obučena za operaciju. Ona podigne ruke da pokaže kako joj maska naglašava oči, a Shi-jin se našali da je želio da hoda sa tom djevojkom.
Na ratištu, Shi- jin pronalazi vojnika koji kopa rupu. To je Ki-bum, lopov za koga se Dea- young zaintersovao. Shi- jin mu pokazuje kako da kopa efikasnije kada pukne ručka od lopate. Ki- bum se smije i govori da je zato on kopao oprezno. Shi jin se malo nasmije, a onda vidi kako je porezao ruku- to ga podsjeti kako Mo-yeon nije vjerovala da je bio povrijeđen, a sada stvarno jeste.Shvati da Ki- bum piše na ruci isto kao što je on djetetu. Dae- young dolazi i Shi-jin ga pita zašto je doveo to dijete tu, Dae- young jednostavno odgovori da mu se svidio. Ispostavi se da je Ki-bum dobar kuvar i on je zadužen za večeru povodom narednikovog rođendana. Shi- jin se ponudi da on nabavi vino.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Picture source: www.dramabeans.com.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site