Poreklom sa sunca - 2. epizoda - prvi dio - sa prevodom -

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 2. epizoda – prvi dio!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀

Sa obecanjem da ce se videti uskoro i zamisljenim okretom nazad, Shi-jin ostavlja Ro-yeon na krovu kako bi se pridruzio svom timu za tajnu misiju. Mo-yeon posmatra njegov helikopter (kako odleti, verovatno), i pridruzi se/pridruzi joj se kolega Song Sang-Hyun (Hee Seung-joon), koji je pita gde gleda. Ona ga zamisljeno upita da li specijalisti ponekad dobiju pratnju helikoptera i da li nekad bivaju upucani. On odgovori da se to zaista nikada ne dogadja. Mo-yeon je zabrinuta, kopka je ko je Shi-jin zapravo. Shi-jin je sada u Avganistanu, na misiji da spasi dva predstavnika UN koji su kidnapovani od strane Talibana. Tokom jedne vezbe trcanja, novajlija Korejskog tima pokrece neku zamku, zbog cega Shi-jin i Dae-young vicu na njega. Americki vojnik baca bodez u kutiju pored Shin-jinove glave, vice na njih govoreci im da idu kuci, i naravno, Shi-jin ne moze dopustiti da to samo tek tako prodje. Baca bodez pravo nazad. Bodez se zabode u box/kutiju tacno izmedju nogu drugog vojnika. Shi-jin i ostali vojnici se zestoko bore, naizgled ravnomerno upareni. Dae-young zaustavi novajliju od toga da se umesa, govori mu da kada se specijalci iz razlicitih zemalja ujedine, ovakvo nesto se uvek dogadja. To je test kako bi se videlo da li je druga strana jaka i pouzdana. Borba je zapravo sjajna, izmedju Americkih snaga i Shi-jinove brzine i vestine (u jednom trenutku skoci na nekog momka/vojnika). Bas kada se stekne utisak da bi borba mogla da traje citav dan, umesa se kapetan koji zavrsava borbu i naredi im da se vrate svom poslu. Mo-yeon se zali svom kolezi. Dr. Pyo-u, vec treci put je zatrazila ovu poziciju.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Picture source: www.dramabeans.com.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site