Shi-jin, uprkos komandirovoj naredbi, zaštiti Mo-yeon

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 3. epizoda – 3. dio – Shi-jin, uprkos komandirovoj naredbi, zaštiti Mo-yeon!

By  | 

Shi-jin, uprkos komandirovoj naredbi, zaštiti Mo-yeon

Mo-yeon govori kako nije radoznala, čak ni malo, ali Shi-jin veli da izgleda jako radoznalo. Uzimaju brod na divnoj, osamljenoj plaži. Odlučna da shvati koliko ona nije zainteresovana, Mo-yeon odbija da prihvati njegovu ruku da uđe na brod. Shi-jin joj govori lokalnu legendu, da se može vratiti na plažu ako uzme kamen kad odlazi. Preda joj kamen i govori da će se vratiti. Ona ode da istraži brodolom. Pita kako je to došlo tu, Shi-jin veli da je začarano. Mo-yeon ga pita da li je ikada bio očaran/ začaran, on veli da jeste, i mislio je da će ona znati. Pita je ponovo kako je, prisjećajući se njenih riječi i pita da li je i dalje najzgodnija u operacijskoj sali. Ona razjasni da nije tu zbog dobrog srca, već jer je neko na vlasti kažnjava. Ne radi ni operacije vipe, ali kada ode kući, moraće da se popenje nazad gdje je bila.
Sang-hyun napravi ogromnu zdjelu bibimbapa/ korejanska hrane za medicinski tim. Chi-hoon izađe napolje da zove njegovu djevojku i uplaši se malog lokalnog dječaka. Utnemiren je otiscima prstiju na svojoj bijeloj majci dok mali dječak preklinje za hranu i onda povraća- on je očigledno bolestan.
Chi- hoon zaboravi na odjeću i pozove doktore noseći dječaka unutra, baš kada se Shi-jhin i Mo-yeon vrate. Pokušavaju otkriti u čemu je stvar, Shi-jin pomisli da je trovanje, a Mo-yeon se prisjeti djeteta koga je vidjela kako liže prljavu alatku.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)
Picture source : www.dramabeans.com.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site