Poreklom sa sunca- Dae-young je premješten, zbog Myung

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 3. epizoda – 2. dio – Dae-young je premješten, zbog Myung-joo!

By  | 

 Poreklom sa sunca- Dae-young je premješten, zbog Myung

Mo-yeon zastane kada čuje zvuk ispod stopala. SHi-jin joj govori da se ne pomjera- zakoračila je na minu. Zadirkuje je, ali ona mu povjeruje i počne vikati. On joj govori da nikada nije vidio nikoga ko je zakoračio na minu i doživio da ispriča priču. Ona viče na njega da razoruža minu sa švajcarkim nožem što bi čovjek sa njegovom obukom mogao da uradi, a on veli da je vidio samo jednog momka koji je to uradio, momka u filmu koga je gledala. Ona i dalje ne shvata, čak ni kad on krene otići. Viče na njega da se vrati i uadi nešto, on ponudi da zakorači umjesto nje. Naravno on će umrijeti, to još više razbijesni Mo-yeon.
Ona ga gurne jako i gube ravnotežu i padaju na zemlju. Ona leži na njegovim grudima i čeka zvuk eksplozije, dok on samo leži i uživa u tome. Kada ona konačno otvori oči i upita zašto nema eksplozije, on je samo upita kako je.
Ljuta, uplakana i posramljena Mo-yeon ide kroz kamp dok Shi-jin ide za njom. Shi- jin joj se izvini, objašanjavajući da se uvijek šali sa momcima, a ona oklijevajući prihvazi izvinjenje. Na zvuk himne, on prekine salutiranje i džentlmenski okrene Mo-yeon prema zastavi. Nježno joj šapne na uvo: ” Dobro je vidjeti te ponovo.”
Dame se dive vojnici na njihovoj vježbi bez majci, Mo-yeon kaže da ako to rade i noću, ona ide. Momci su zapazili lijepe doktorice i javljaju se prvi da daju krv. Da se osveti, Mo-yeon insistira da Shi-jin bude prvi, kao njihov vođa. On ustukne, ali onda je zgrabi za ruku i sam sebi zabode iglu jer ona nije mogla naći venu. Čuje se glasan udarac, ispostavi se da je to kamion UN-a. Vozač je mrtav, ali putnik je sumnjivo dobro.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Picture source : www.dramabeans.com.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site