Poreklom sa sunca - 3. epizoda - prvi dio

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 3. epizoda – prvi dio!

By  | 

Poreklom sa sunca – 3. epizoda – prvi dio – Shi- jin ignoriše Mo-yeon!
Prevod: Anabela. Hvala 😀

Mo-yeon i njen tim konacno imaju i vojnu pratnju, ispostavlja se da su to Shi-jin i njegovi ljudi. Sal od Mo-yeon odleti na asfalt, ona krene da juri za njim, ugleda ispred Shi-jin-a kako joj se priblizava. Ali, on nju ne prepoznaje, prodje pored nje, bez da je pogleda. On se predstavi timu a Dae-young osobama iz tima daje torbu, kako bi preneli sve svoje stvari. Dok su muskarci zauzeti i pomazu mecinskom timu, Shi-jin podigne maramu koja mu je pala na noge, konacno pogleda Mo-yeon. Nijedan od njih dvoje ne progovori ni rec, dok joj on vrati maramu. Ostatak ljudi iz Shi-jinovog tima pozdravi mediciniski tim uz malo muzike i plesa. Svaka zena dobija venac od cveca. Prijatelj od Mo-yeon, Sang-hyun, deluje razocarano jer nije dobio cvece, on i doktor Chi-hoon pocnu da igraju. Bivsem lopovu (Valjda), Ki-bum se javi Mo-yeon, a ona ga zbog uniforme ne prepozna. Ona je odusevljena jer ga vidi j er mu ovde tako dobro ide. Medicinska sestra Min-ji je bila ta koja je pomogla da on dobije potrebno lecenje (valjda). Mo-yeon slucajno naleti na Shi-jina i on je ponovo ignorise, krene, ali stane kada ga ona vise ne vidi i pogleda je kroz prozor. On ipak nije toliko hladnokrvan koliko bi voleo da ona misli da jeste. On donese paket Dae-young i kaze mu da ga otvori, ali Dae-young veli da to moze biti i bomba.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Picture source: www.dramabeans.com.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site