Shi-jin je raspušten sa dužnosti zbog neposlušnosti

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 4. epizoda – 1. dio. – Shi-jin je raspušten sa dužnosti zbog neposlušnosti!

By  | 

Doktori su primorani da donose odluke bazirane na dokazu koji su našli u pacijentu i stvari se zakomplikuju zbog niza ožiljaka od operacija na pacijentovog abdomenu. Njegov krvni pritisak opada i Sang-hyun predloži da zaustave krvarenje i zašiju ga, ali Mo-yeon nije zainteresovana za taj lakši put.
Zaustave krvarenje baš kada predsjednikov doktor stigne i on proglasi operaciju uspješnom- kada se predsjednik probudi. Govori Mo-yeon da ona još uvijek ima razloga za strah, ali ona veli da da je bila fokusirana više na brigu, a ne rad, imali bi mrtvo tijelo sada. Snažno se suprostavi ljutom doktoru, ali kada izađe, slomljena je od iscrpljenosti. Chi-hoon pita šta će biti ako predsjednik umre, Sang-hyun kaže da će imati izvještaj slučaja aneurizme i blagu promjenu u svjetskoj istoriji. General Yoon se nalazi sa bolničkim osobljem i diskutuju o rezulatatima operacije. Iako je operacije prošla dobro, moraju da naprave neku vrstu diplomatske izjave i zadužena osoba će biti kažnjena. To znači Shi- jin, pa Yoon nije srećan zbog toga, ali mora obaviti poziv. Povezan je direktno sa Dae-youngom i naredi mu da pritvori Shu-jina u kasarnu zbog nesposlušnosti. Omekša dovoljno da im kaže da su uraditi ispravnu stvar, ali naređenje je naređenje. Shi-jin zna samo sa lice njegovih ljudi o čemu je riječ- preda pištolj i Dae-young ga zvanično raspušta sa dužnosti.

Chi- hoon i druge medicinske sestre sjednu da jedu i Min-ji brine pogrešan broj gaza posle operacije- nisu ostavili jednu u pacijentu, zar ne. Starija sestre, Ja-ae počne da paniči. Kwak dolazi do Shi- jina koji se izvinjava zbog nesposlušnosti, ali Kwak je ljut da prihvati, posebno jer je tako obećavajući vojnik uništio karijeru. Shi-jin mu kaže da se on ne kaje i preuzeće svu odgovornost.
Picture source: www. dramabeans.com.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site