Myung-joo stiže u Uruk, a Dae-young odlazi jer je premješten

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 4. epizoda – 2. dio – Myung-joo stiže u Uruk, a Dae-young odlazi jer je premješten!

By  | 

Myung-joo stiže u Uruk, a Dae-young odlazi jer je premješten

Mo-yen želi da priča sa Shi-jinom, ali Kwak zahtjeva da priča sa njom prije. On se podrugljivo nasmije kada ona kaže da je donijela važne medicinske odluke, neimpesioniran njenom slavom. Kaže joj da je uništila Shi-jinovu karijeru, čak iako stvari budu išle bolje, on više nikada neđe biti unaprijeđen, a ako predsjednik umre, on (Shi-jin) će trunuti u zatvoru. Pita je da bude sigurna da sed pacijent probudi, na kraju krajeva mogu spasiti sopstvene karijere.
Dae-young pretpostavlja da je njegov transfer odložen, sada kada je oficir jedinic, ali Kwak mu naredi da nastavi po planu. Doda da ako neko iz Koreje pita, Shi-jin se ponudio da preuzme čitavu odgovornost. Dae-young govori Shi-jinu da on odlazi, ali Shi-jin želi da čuje izvještaj od kada više nije u jedinici. Dae-young govori da sve što je Shi-jin uradio, svaka odluka je bila ispravna i opravdana.
Dea-young govori Mo-yeon da ima samo 10 minuta sa SHi-jinom, ona ga čeka pred vratima. Izvini mu se, iako on govori da nema potrebe. Ona mu govori da pacijent spava, a on se našali da ona ima mnogo muškaraca da brine o njima- treba prestati flertovati i brinuti samo o njemu.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ovo nju samo natjera na suze, a on veli da je shvatio da je bila u pravu prije, da izgleda sesksi u operacijskoj sali. Ona ga pita zašto je zaštitio onako, on je podsjeća na svoje pravilo da se stari, djeca i prelijepe žene moraju štititi. Danas je on zaštitio starca i ljepoticu. Kaže joj da je bila hrabra i ona se rasplače. Pita ga da li treba nešto, on se opet našali da bi volio neke eksplozive. Bio je dobro, ali sada zaita želi da pukne zbog nje. Prije nego ona ode, ona mu proslijedi spiralu protiv komaraca govoreći da će mu možda trebati.

Picture source: www.dramabeans.com.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site