Poreklom sa sunca - Prvi poljubac Shi-jina i Mo-yeon

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 4. epizoda – 3. dio. – Prvi poljubac Shi-jina i Mo-yeon!

By  | 

On je na sahrani, ali gleda iz daleka i ode prije nego što ga neko vidi. Shi-jin i Mo-yeon se vrate u auto i ona pita o pokojniku. On samo kaže da je poginuo pokušavajući da održi mir i tada Mo-yeon prvi put shvata da je i Shi-jin mogao umrijeti. On ne želi da priča o tome. Mo-yeon je šokirana kada čuje da je Shi-jin na njegovoj disciplinskoj raspravi sledećeg jutra, jasno je da će njegovi ljudi da krive nju što je njihov kapetan u nevolji. Shi-jin nije kažnjen zbog incidenta sa arapskim predsjednikom, ali komitet mora da ga kazni zbog nečefa, pa odluče da njegova kazna bude zbog nepoštovanje propisa u odstranjivanju bombe. Smanjena mu je plata i više nije pogodan za unapređenje.

Mo-yeon se svađa sa komitetom govoreći da je incident njena krivica i da on ne treba biti kažnjen. Kwak veli da su pravila u vojci različita i Shi-jin je izvede vani prije nego što je mogla još nešto reći. Govori joj da to nije zbog nje, ne bi donio takvu odluku samo zbog žene.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Picture source: www.dramabeans.com.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site