Poreklom sa sunca - Prvi poljubac Shi-jina i Mo-yeon

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 4. epizoda – 3. dio. – Prvi poljubac Shi-jina i Mo-yeon!

By  | 

On je na sahrani, ali gleda iz daleka i ode prije nego što ga neko vidi. Shi-jin i Mo-yeon se vrate u auto i ona pita o pokojniku. On samo kaže da je poginuo pokušavajući da održi mir i tada Mo-yeon prvi put shvata da je i Shi-jin mogao umrijeti. On ne želi da priča o tome. Mo-yeon je šokirana kada čuje da je Shi-jin na njegovoj disciplinskoj raspravi sledećeg jutra, jasno je da će njegovi ljudi da krive nju što je njihov kapetan u nevolji. Shi-jin nije kažnjen zbog incidenta sa arapskim predsjednikom, ali komitet mora da ga kazni zbog nečefa, pa odluče da njegova kazna bude zbog nepoštovanje propisa u odstranjivanju bombe. Smanjena mu je plata i više nije pogodan za unapređenje.

Mo-yeon se svađa sa komitetom govoreći da je incident njena krivica i da on ne treba biti kažnjen. Kwak veli da su pravila u vojci različita i Shi-jin je izvede vani prije nego što je mogla još nešto reći. Govori joj da to nije zbog nje, ne bi donio takvu odluku samo zbog žene.

Picture source: www.dramabeans.com.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site