Poreklom sa sunca - Prvi poljubac Shi-jina i Mo-yeon

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 4. epizoda – 3. dio. – Prvi poljubac Shi-jina i Mo-yeon!

By  | 

Podsjeća je na ranu od metka za koju ga je pitala kada su se prvi put sreli, govori da svi vojnici živa sa pokrovom. Kada umru u bezimenoj zemlji za dobro svoje zemlje, to mjesto postaje njihov grob i uniforma postaje pokrov. Od vojnika se očekuje da ovako razmišlja dok god nosi unformu i da bude častan u svakom trenutku. Jedan od njegovih nadređenih mu je to rekao i tu ranu je dobio od njega. Kada odlučuje, uzima u obzir svoje vojnike i njihovu čast.Vojska će se pobrinuti za to, a ona neka se drži podalje. Ona se izvini što je brinu za njega. Ode i plače. Shi-jin priča sa Dae-youngom dok se vraća u kampr. Povrijeđen je kada Dae-young kaže da je zaslužio kaznu.

On se mora opet braniti da odluku nije donio zbog žene, uradio je to zbog posla. Dae-young da pita da li je vidio Muyng joo, on mu vrati za ono maloprije riječima da je siguran da prolazi kroz mnoho toga samo zbog žene. Prekine. Stiže u kamp i naleti na Mo-yeon u kuhinji, pita je da ostane.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Picture source: www.dramabeans.com.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site