Poreklom sa sunca - Prvi poljubac Shi-jina i Mo-yeon

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 4. epizoda – 3. dio. – Prvi poljubac Shi-jina i Mo-yeon!

By  | 

Ona ne želi ni da ga pogleda i govori da on izgleda kao da želi da bude sam, ali on je ispravi: ” Želim da budem sa tobom.” Ponudi joj neko vino i šokira se kada ona popije iz boce. Ona mu ponudi da i on popije, ali nije mu dozvoljeno. Ona ga pita kako se vratio, on laže da je trčao. Ona veli da ga je vidjela da izlazi iz auta, on je pita zašto ga je onda pitala, a ona nasmijana kaže ” Željela sam da čujem tvoju šalu”. Pohvali ga u uniformi dodajući da je znala šta je to bilo jer djevojke uvijek sanjare o muškarcima u unformama. On se našali da je zato i postao vojnik. Potom joj sjetno kaže da je želio pogledati film sa njom. Pita je da li je ostala i pogledala film kad je otišao, ona negira, jer je željela da ga gleda sa nekim.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nakon te noći, gledala je reklame da je to bio perfektan film za spoj i sada je uvijek podsjeti na njega. Ona pogrešno interpretira njegov intenzivan pogled kao da želi još vina, držeći bocu, njegov glas postaje dublji i glasniji jer kaže da on može pronaći način da ga proba (vino). A onda je poljubi.
Picture source: www.dramabeans.com.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site