Poreklom sa sunca - Shi-jin spašava Mo-yeonin život

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 5. epizoda – 2. dio – Shi-jin spašava Mo-yeonin život!

By  | 

Poreklom sa sunca – Shi-jin spašava Mo-yeonin život

Mo-yeon ga upita zašto je postao vojnik. On odgovori da je neko morao i to, izgleda kao da ona ne voli njegov posao, računajući da je ona zato zbunjena zbog njegovog poljupca. Ona veli da ona misli da je on samo takav patriota da je spreman da rizikuje život zbog svoje zemlje. On je pita šta misli pod tim patriota, ona objašnjava: on voli svoju zemlju tako da je lojalan njoj i njenim ljudima. On istakne da ne treba biti vojnik za to, i govori joj svoju ideju patriotizma: ” Vjera koju ja moram da imam da zaštitim djecu, ljepotu i starije. I hraborost da se umiješam kada ugledam srednjoškolce kako puše cigarete. Uvjerenje da se nikada neću promijeniti čak ni ispred pištolja. Čast vojnika da sačuva taj put. To je patriotizam u mojim mislima.” Upita je šta da on nije vojnik već normalan momak iz bogate porodice. Ona veli da to zvuči obično za nju, a on se našali da je trebao reći zgodan momak iz bogate porodice.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Kasnije, Shi-jin prepozna čovjeka na ulici kao krijumčara za koga je mislio da je predat policiji. Momak ga vidi i salutira mu pivom, nasmijavši se. Shi-jin kaže Mo-yeon da ode do Yahwine prodavnice i posudi auto da se vrate u bazu. Kada ona ode, on korača ka krijumčaru sa spuštenim pištoljem i kada ga ovaj optuži da prijeti nenaoružanom civilu, on puca u gumu.

Picture source: www.dramabeans.com.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site