Poreklom sa sunca - Shi-jin spašava Mo-yeonin život

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 5. epizoda – 2. dio – Shi-jin spašava Mo-yeonin život!

By  | 

Krijumčar i njegov prijatelj izvuku pištolj dokazujući da nisu ni civili ni nenaoružani. Nažalost, njima se pridruže još naoružanih krijumčara i Shi-jin je brojno nadjačan. On je šokiran kada ugleda svog starog prijatelja Argusa (koji je nekada služio na posebnim zadacima) jasno povezan sa krijumčarima, on ga samo ležerno pozdravi kao da nemaju uperene pištolje jedni u druge. Mo-yeon se sudari sa Danielom u prodavnici koji je takođe doktor i privremeni mehaničar i čuju pucanj pištolja kada SHi-jin puca u gumu. Daniel telefonira i govori Mo-yeon da je to samo lokalna banda izaziva probleme, ali da niko nije povrijeđen. Kada ga ona upita, on odgovori da zna Shi-jina, ali uglavnom sa sahrana. Ona misli kako će možda dobiti neke informacije i pita ga da li on zna šta tačno Shi-jin radi.
Prikazan je flešbek: Shi-jin u lancima, ponavlja samo svoje ime, čin i serijski broj jer je mučen i pretučen. Na kraju je spašen, ali odbija da ide bez drugog zatvorenika, Argusa, tj. dok i on ne bude oslobođen. Kada bezbjedno uđu u helikopter, snajperista puca, a komandir pada u Shi-jinovo naručje.

Nazad na ulici, Argus kaže zapanjenom SHi-jinu da je promijenio posao. U osnovi, radi istu stvar, samo zarađuje više novca sada. Upozori ga da gleda svoja posla. Shi-jin je sada ljut i ironično govori da je trebao ostaviti čovjeka da umre. Izdaje svoje upozorenje – neka se drži podalje ili će platiti.
Ne čujemo Danielov odgovor Mo-yeon, ali šta god da je, slomilo je. Pita je da li planira da iskoristi znanje da ostale ili ode…ali opet ne čujemo odgovor. Ona posudi auti i vraća se sama u bazu, ali tako je dezorijentisana da je blizu da udari u kamion i prašina uzorkuje da skrene sa puta, auto jedva stane prije nego što padne niz liticu sa prednjim točkovima koji vise iznad okeana.

Picture source: www.dramabeans.com.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site