Poreklom sa sunca - Shi-jin spašava Mo-yeonin život

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 5. epizoda – 2. dio – Shi-jin spašava Mo-yeonin život!

By  | 

Njen telefon slučajno okrene SHi-jinov broj tokom nesreće i kada se on javi, ona doziva pomoć. On veli da je na putu i ubrza u tom pravcu. Uplašena za svoj život, ona snima poruku majci na telefon. Baš kada auto krene padati nit liticu, Shi-jin uskoči govoreći joj da otvori prozore i govori joj da će pustiti da auto padne, ona vikne da će umrijeti, on je pita da ga pogleda u oči. Pita je da mu vjeruje i zatvori njene oči. Prije nego što ona stigne i razmisliti, on udari u auto jako i aktivira zračni jastuk, pušta kočnicu i auto – sa njima unutra – pada u vazuduh. Čim padne u vodu, Shi-jin povuče Mo-yeon sa sobom kroz otvoren prozor i bezbjedno je izvuče na obalu. Vrši vještako disanje dok ona ne odgovori, i tog trenutka kada može disati, ona ga nazove ludakom. On joj daje svoju uniformu tj. košulju i vraćaju se u bazu, govori joj da je njena mokra majica providna.

Ona šokirano zine i gleda u njega kada on kaže da je vidio sve i ode mašući joj preko ramena.
Argus se dokopao nekoliko muškaraca iz elektrane uključujući i glavnog menadžera Young-soo-a. Zahtjeva da zna ko je njihov šef i puca u čovjeka. Govori Young-soou da se taj njihov dogovor nije promijenio, ali Young-soo ne mari dok je plaćen prema dogovoru.

Picture source: www.dramabeans.com.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site