Poreklom sa sunca - Shi-jin spašava Mo-yeonin život

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 5. epizoda – 2. dio – Shi-jin spašava Mo-yeonin život!

By  | 

Preda mali paket dijamanata što zadovolji Argusa za sada. Argus mu daje sedmicu da proizvede sledeću pošiljku, prijeteći Young-soou koji se žali da je prije bilo 10 dana. Young-soo izgleda blijedo kada se vrati na gradilište i samo kaže da je njegov vozač napustio kompaniju. ALi jedan od njegovih radnika primjeti krv na njegovom članku gdje ga je vozač zgrabio kada je umiraoMo-yeon je još ljuta na Shi-jina kada joj on uveče donosi kafu. Ipak nudi mu pomoć tj. sedative zbog pretpljenog šoka. Povrijedi mu osjećanja govoreći da je samo zahvalna što joj je spasio život. Ona ističe da je mogao izgubiti svoj život spašavajući njen,a on samo kaže da ga je ona pitala da je spasi. Ona se prisjeća kako joj je on rekao da je izbjegao kišu metaka da spasi prijatelja, a ona ga zadrkivala da je to samo scena iz filma. A ona sada zna da to nije šala. Pita ga da li je uspio spasiti prijatelja, što mu probudi sjećanja na pad njegovog komandira u njegove ruke. Molio je prijatelja da ne umre, ali bilo je prekasno.

Ali Argus je spašen tog dana i Shi-jin kaže da se danas, po prvi put, kaje zbog toga. Mo-yeon takođe zna da je on lagao danas kada je poslao samu i istakne da je pucanj koji je čula bio on, tj. on je pucao. On je pita da li može samo da mu vjeruje, ona uzdahne da je sve ovo tako komplikovano. Nestaje struje i neprijatnu tišinu među njima prekine Shi-jin koji prijeti da će vrištati ako ona nešto pokuša.
Picture source: www.dramabeans.com.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site