Poreklom sa sunca - Mo-yeon saznaje da Shi-jin odlazi kući

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 5. epizoda – 3. dio – Mo-yeon saznaje da Shi-jin odlazi kući!

By  | 

Struja stiže i Shi- jin vidi da Mo-yeon zuri u njega, kaže da će se zacrveniti. Ona veli da zanimljiv momak uvijek ima mnogo djevojaka oko sebe, on sigurno zna dosta njih. On veli da on zna nevesele ljude, ističući da ih ona gleda svako jutro. Ona obrusi da ona za to i živi ovih dana. Shi-jin daje na popravku Danielovo auto i vrati mu ih sutra, Mo-yeon se osjeća loše zbog toga pa ponudi da plati. Shi-jin joj govori da Daniel može popraviti sve, branik padne, a onda i vrata. Shi-jin posudi voki-toki za Mo-yseon, od kada joj je telefon nepouzdan i brine za nju. Uči je kako da koristi i ona shvata da “Veliki brat” nije samo ime u Dae-youngovom telefonu, to je i znak da SHi-jin zove. On predloži “Ljepotica” za nju, zadirkujući je da je slatka. Niko od njih ne primjeti da je Myung-joo u sobi i da ih gleda kako flertuju. Shi-jin je upita šta ona radi tu i njen odgovori ih zaprepasti. Ona veli “Došla sam da se udam za tebe.”

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ali ona je samo dodjeljena medicinoskom timu i došla je da se prijavi. Mo-yeon nije srećna zbog toga i odbija da bude fina sa njom. Nakon što ona ode, Shi-jin pita Myung-joo zašto ona i Mo-yeon ne idu zajedno. Myung-joo pita da li se oni zabavljaju i ima zamjerke. Mo-yeon je ispred vrata gdje pokušava da prisluškuje svojim stetoskopom, kada je Chi-hoon uhvati. Ona ga ušutkuje. Shi-jin i Myung-joo razgovaraju i saznajemo da je SHi-jinov otac takođe u vojci i da će Shi-jin ići kući ranije da prisustvuje oproštajnoj ceremoniji.

Picture source: www.dramabeans.com.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site