Poreklom sa sunca - 6. epizoda- Shi-jin odlazi iz Uruka

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 6. epizoda – 1. dio – Shi-jin odlazi iz Uruka!

By  | 

Shi-jin ga prati, ali oblije ih znoj kada shvate da je cijelo mjesto okruženo vojnicima. Niko nije povrijeđen, samo se gurkaju. Oni konačno uspiju pobjeći niz ulicu i cio vod vojnika je za njima. Čim pobjegnu, Shi-jin kaže Dae-youngu da je zaista loš u matematici. Veli da je Dae-young bio strog i kao kadet, Dae-young ga pita ako želi da se bori…Shi-jin se povuče govoreći da je srećan sa uspomenama. Dae-young ga upita da li je popio vino koje mu je ostavio. Ovaj veli da ga je samo okusio, priznaje da ga je pio sa Mo-yeon, ali nije dobro išlo. Još mu ona nedostaje, ali valjda će biti bolje uskoro. Zadirkuje Dae- younga da je on (Shi-jin)) bar probao sa svojom djevojkom, a Dae-young priznaje da je sam sebe sabotirao. Priznaju da su obojica glupi.
Dae-young ide kući i ovog puta, kada Myung-joo pozove, on se javi. Ona je ushićena iako on ne priča- dovoljno je što se javio.

Govori mu da joj dobro ide i da joj nedostaje, on se opet prisjeti kako su se zabavljali i kako su bili srećni.
Mo-yeon se dopisuje sa prijateljicom i kada je ona pita za SHi-jina, Mo-yeon odgovori da je bio divan, kaje se što ga je pitala da se izvini. Trebala ga je zadržati i priznati osjećanja. Propustila je šansu. U isto vrijeme, Shi-jin se vraća autobusom kući i vidimo da sjedi baš iznad velikog bilborda Mo-yeoninog lica.
Picture source: www.dramabeans.com.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site