Shi-jin i Dae-young se vraćaju u Uruk zbog zemljotresa

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 6. epizoda – 2. dio – Shi-jin i Dae-young se vraćaju u Uruk zbog zemljotresa!

By  | 

Shi-jin i Dae-young se vraćaju u Uruk zbog zemljotresa

Shi-jin i Dae-young se nalaze da igraju bilijara, nose iste majice. Shi-jin odmah vadi telefon kako bi se slikali. Dae-young izgleda posramljeno jer je Shi-jin poslao Myung-joo sliku. Mo-yeon je zauzeta brigom od lokalnoj djeci i njen mali prijatelj joj donosi sliku koju je nacrtao, a na njoj se ona i Shi-jin drže za ruke. Vidimo kako je ona adresirala svu djecu kada su išli u selo i kako je Shi-jin prevodio kada im je ona rekla da lizanje stvari koje nalaze okolo može da ih učini bolesnim. Shi-jin je preveo to “Ako budete lizali stvari ovako, upucaću vas” na šta su se djeca kikotala. I “Operite ruke prije jela” je postao “Perite ruke prije jela ili ću vas upucati” i tako dalje, ali on je glumio nevinost kada je Mo-yeon postala sumnjičava.
Nazad u sadašnjost, Shi- jin ode pecati i smoren je pa nazove Dae-younga da mu se pridruži. Dae-young mu samo spusti slušalicu, i Shi-jin ostaje sam sa svojim mislima.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

I dalje nosi sa sobom kamen sa plaže i prisjeća se kako je Mo-yeon rekla da biti zauzeta građenjem karijere kada se vrati. A on će se vjerovatno vratiti, pa mu je ostavila kamen. I ispostavi se da je Mo-yeon ta koja se prva vratila na plažu. Stoji i uživa u pogledu, prisjećajući se Shi-jina, kao i on nje.
Daniel je nalazi tu i ona se nasmije vidjevši njegovo auto koje je kao novo. Odlazi danas i želi da mu plati popravku, ali on je upita da umjesto toga mjesečno uplaćuje u dobrotvorne svrhe.

Picture source: www.dramabeans.com.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site