Susret Shi-jina i Mo-yeon i Dae-younga i Myung-joo

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 6. epizoda – 3. dio – Susret Shi-jina i Mo-yeon i Dae-younga i Myung-joo!

By  | 

Susret Shi-jina i Mo-yeon i Dae-younga i Myung-joo

Chi-hoon pokušava da oživi pacijenta koji je u srčanom zastoju. Mo-yeon ga pregleda i mijenja njegovu boju u crnu. Pita Chi-hoona da stane, oali ovaj je odlučan da spasi čovjekov život, odbija da odustane. Emotivan je i pokušava da je zaustavi da proglasi vrijeme smrti, govoreći da je taj čovjek bio dobro- dao mu je žutu boju, mora biti dobro.
Sang-hyun mora da ošamari Chi-hoona da bi ga suočio sa realnošću, govori mu da se počne ponašati kao doktor. Chi-goon govori da on nije doktor ako ne može ni da pregleda osobu ispravno, Sang-hyun mu govori da jeste doktor i da im je potreban, neka proglasi tog čovjeka mrtvim i ode da pomogne onima koje može spasiti. Chi-hon je slomljen, jeca, ali onda se pridigne i počne raditi ono što treba.
Doktori i vojnici rade kasno noću, vadeći ljude iz razrušene zdrade i liječeći ih. Jedan radnik zahvalno daje MO-yeon njegove čizme, čitav dan je radila u sandalama i noge su joj prljave i krvave. Mnogi su spašeni i mnogi nisu. Broj umrlih raste i to utiče i fizički i psihički, ali svi osjete olakšanje kada ugledaju helikopter sa pojačanjem. Mo-yeon je iznenađena vidjevši Shi-jina ponovo, gledaju se trenutak i ona je pozvana da pođe.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Vojnici naporno rade i iako su prljavi i iscrpljeni, niko nije tražio da izostane. Shi-jin im govori da je njihova prva odgovornost da niko od njih ne bude povrijeđen, jer ne mogu pomoći nikome ako se oni povrijede.
Myung-joo čuje da je Dae-young tu i dotrči, on joj govori a je bio zabrinut za nju, drago mu je da je dobro. I dalje je formalan, ali je priznao više nego očekivano. Ona mu kaže: ” Nemoj se povrijediti. To je naređenje.” On joj salutira, a ona uzvrati.
Mo-yeon stane da zaveže pertlu na čizmama i drugi par ruku preuzme- to je Shi-jin. On je ne gleda niti progovara, klerkne pred njom i veže, ali ona ne može prestati da ga gleda. On konačno kaže da mu je drago da nije povrijeđena i da se kaje što je onaj dan otišao bez pozdrava. Neka bude oprezna jer ne može biti sa njom, i ona njemu kaže isto. On odšeta na jednu stranu, a Mo-yeon na suprotnu.
Picture source: dramabeans.com.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site