Mo-yeon mora da bira između dva pacijenta, kog da spasi

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 7. epizoda – 1. dio – Mo-yeon mora da izabere između dva pacijenta, koga da spasi!

By  | 

Mo-yeon mora da bira između dva pacijenta, kog da spasi

Vrativiši se nazad u Uruk da pomognu u spašavanju, Shi-jin i Dae -young kreću u potragu za preživjelima u ruševinama elektrane. Young-soo, nepošteni menadžer konstrukcije, pokušava da ih usmjeri prema području njegove kancelarije (gdje su skriveni dijamanti), ali Dae-young odmah odbaci tu ideju, zbog sigurnosnih razloga. Vojnik čuje budu kroz svoju opremu, a da je to radnik koji udara kamenom o metal. On gubi snagu, i menadžer Go koji je i dalje zarobljen ispod ogromnog komada betona daje sve od sebe da održi tog radnika budnog i prisebnog.
Spasilački tim požuruje sa spašavanjem kada saznaju da ima preživjelih dolje. Napolju, Shi-jin i Dae-young se nastavljaju svađati sa Young-soo koji traži da koriste tešku opremu. To će biti brže, ali i opasnije.
Young-soo se pokušava pozvati na svoj čin glavnog menadžera, ali Shi-jin mu govori da je ovo katastrofalna situacija, tako da je on (Shi-jin) nadležan.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Nasilno odvede Young-sooa, jer je civil na mjestu spašavanja. Sada se on i Dae-young mogu fokusirati i smisle plan da iskoriste vazdušne jastuke da podignu palu betonsku ploču koji blokira put u zgradu. Daniel objezbjedi voki-tokije kako bi doktori mogli međusobno da komuniciraju. On ima pacijenta sa ozbiljnom frakturom lobanje što zahtjeva hitnu operaciju. Pita Mo-yeon za dozvolu da koristi operacijsku salu i ona naredi zaposlenima u “Medicubu” da objezbjede Danielu šta god treba.

Picture source: dramabeans.com.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site