Dae-young zagrli Myung-joo, Shi-jin prizna Mo-yeon da mu je nedostajala

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 7. epizoda – 3. dio. – Dae-young zagrli Myung-joo, Shi-jin prizna Mo-yeon da mu je nedostajala!

By  | 

Dae-young zagrli Myung-joo, Shi-jin prizna Mo-yeon da mu je nedostajala

Chi- hoon misli o čovjeku kome je dao pogrešnu dijagnozu i koji je umro. Sang-hyun dolazi i informiše ga da je radnik operisan i da je živ za sada i pita Chi-hoona da li je dobro. Sudeći po njegovoj ćutnji, nije.
Young-soo zahtjeva da vidi doktora, tvrdi da ima vrtoglavicu zbog niskog šećera. Med. sestra Ja-ae zove na voki-toki nekoga od doktora koji umire od dosade da pomogne. Kada neko odgovori, ona veli da on treba očnog ljekara od kada ne može da vidi kritično stanje pacijenta okolo.
Sve se smiruje, ali postoji novi problem, nema dovoljno hrane u bazi, ni za pacijente. Cue, barska domaćica donosi hranu za hiljade ljudi i Shi-jin ponudi da kupi piće kasnije hiljadu ljudi- na Dae-youngov račun. 😀
Shi-jin informiše svoje ljude da su kontaktirani njihovi roditelji.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Čim se poprave komunikacije, mogu preko videa da zovu kućama.Vratiće se na operaciju spašavanja sutra, pa im govori da se fokusiraju i slušaju naređenja.
Myung-joo ugleda Dae-younga kako se umiva i dolazi da mu obriše lice, on pogleda da li iko gleda i dopusti joj. Ona pita da li mu je njen otac naredio da dođe ili je došao sam. On samo odgovori da je komandir poslao najbolje trupe. Nezadovoljna neutralnim odgovorom, ona ga pita kako bi se osjećao da ona nije dobro. Čeka dugo na njegov odgovor, ali on konačn priznaje: ” Kajao bi se zbog svih puta kada sam pokušao da pobjegnem od tebe.” Ona ga pita zašto ona tu samo tako stoji. On je zgrabi u zagraljaj i ona mu uzvrati, uplakana i nasmijana istovremeno.

Picture source: dramabeans.com.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site