P. sa sunca- Shi-jin i Min-jae su spašeni iz ruševine

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 8. epizoda – 2. dio – Shi-jin i Min-jae su spašeni iz ruševine!

By  | 

P. sa sunca- Shi-jin i Min-jae su spašeni iz ruševine

Betonska ploča padne tokom zemljotresa i zarobi dječakovu nogu. Mo-yeon preko voki-tokija govori Shi-jinu da da dječaku IV, pita ga da li zna kako se to radi. Shi-jin se iznervira kada i dječak počne da ispituje njegovo sposobnosti. Dok Dae-young izlazi iz ruševine na površinu po drugu hidrauličnu pumpu, dječak pita Shi-jina koliko je dugo dolje i koliko ih je umrlo. Shi-jin mu govori da je mnogo umrlo, ali mnogo su i spašeni – poput njega. Dječak počinje da se češe i teško diše i ispostavlja se da je alergičan na lijek iz IV. Shi-jin nema ispravan lijek za spriječavanje posljedica lijeka, pa Dae-young uzima šta treba dok je na površini.
Iznenada opet počinje da se trese zgrada, ali ovoga puta nije u pitanju zemljotres. Već Young-soo koji uzima stvari u svoje ruke i koristi tešku opremu da pokuša probušiti zgradu, dok su ljudi unutra. To izazove urušenje na mjestu gdje je Shi-jin i on svojim tijelom zaštiti dječaka.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Dae-young šalje vojnika da zaustavi Young-sooa i da iskoristi i silu ako treba. Naredi da ga zatvore. Myung-joo ga zaustavi da mu kaže da postoji mogućnost od drugog urušenja, ali zastane kada shvati da će on svakako otići. On joj samo salutira i odlazi u ruševinu. Dječak je u redu, ali Shi-jin je u nesvjesti. On se konačno budi nakon što ga dječak proglasi mrtvim. Dječakova noga je oslobođena, ali je blokiran izlaz. Izgubili su i radio kontakt i izgleda da dječak odustaje. Shi-jin pokušava pričati sa njim, pita ga da li ima djevojku i dobije isto pitanje zauzvrat.

Picture source: dramabeans.com.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site