Shi-jin i ostali čuju snimak Mo-yeoninog djelimičnog priznanja

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 8. epizoda – 3. dio – Shi-jin i ostali čuju snimak Mo-yeoninog djelimičnog priznanja osjećanja!

By  | 

Shi-jin i ostali čuju snimak Mo-yeoninog djelimičnog priznanja

Shi-jin zaustavi Mo-yeon kada krene otići, pitajući je da li je njeno ime na listi ljudi koji odlaze za dva dana. Ona samo kaže da je to njena šansa da ga napusti i on je zapanjen kao i svaki put kada ga je odbila.
Medicinski tim odlučuje ko će se vratiti kući i Mo-yeon želi da razjasni da je isključivo njihova odluka da li žele da idu ili ostanu. Ali ako ostanu, ne znaju kada će novi let biti organizovan. Pita one koji žele da ostanu da podignu ruke. Niko se ne pomjeri. Nakon duge pauze, med. sestra Ja-ae kaže da jedan pacijent treba da uradi magnetnu rezonancu pa upita Mo-yeon da ustupi njeno (Ja-aeino) mjesto tom pacijentu. Min-ji ponudi da ustupi njeno mjesto drugom pacijentu. Ostatak tima je neodlučan. Mo-yeon ponovi da niko neće misliti o njima loše ako žele kući, ali i Sang-hyun podigne ruku, tj. ostaje u Uruku.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Mo-yeonm primjeti da nema Chi-hoona – on je u medicinskom centru i gleda Min-jaea sa osjećajem krivice. Pokušava da pobjegne kada ga ovaj vidi, ali dječak ga prepozna i zaustavi. Suoči se sa njim i kaže mu da on nije doktor jer je napustio pacijenta.
To je Chi-hoonov najveći strah i zaledi se dok ga Mo-yeon ne pronađe i pita ga zašto nije bio na sastanku. Govori mu da je stavila njegovo ime na listu onih koji se vraćaju, vjerenica treba da mu se porodi. Primjeti njegovu povrijeđenu ruku.

Picture source: dramabeans.com.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site