Mo-yeon prizna Shi-jinu da je ostala zbog njega, poljube se

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 9. epizoda – 1. dio – Mo-yeon prizna Shi-jinu da je ostala zbog njega, poljube se!

By  | 

Mo-yeon prizna Shi-jinu da je ostala zbog njega, poljube se

Mo-yeon se trčeći vraća do Daniela da zaustavi nastavak snimka, ali prekasno. Svi uključujući i Shi-jina su čuli i Shi-jin je dočeka sa smješkom na licu. Ona prestrašena uzima telefon i bježi, ali Shi-jin skoči kroz prozor i pretekne je. Čeka kod vrata kada ona diđe i ona ga grdi što koristi te treninge Specijalnih snaga za lične razloge.
Shi-jin nema namjeru da je pusti nakon javnog priznanja i samo se smije kada ona viče da nije treba da sluša. Ona brblja kako to nije uopšte njen glas i on joj govori da ga prestane praviti budalom. Samo želi da zna da li je mislila to što je rekla na snimku. Ona se smiri i obeća da će mu reći istinu ako je pusti i istog trenutka kada je on pusti, ona pobjegne.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Shi-jin se nasmiješi jer to shvati kao priznanje.
Sang-hyun i Ja-ae šetaju i pričaju o priznanju, Sang-hyun predloži da i oni isto urade. Ona ga ućutka, ali mu kaže da obriše porno folder.
Vojnici se klade da li se Mo-yeon sviđa Shi-jin ili ne. Vodnik Choi govori da ne vjeruje Mo-yeon- zašto bi tako fina i pametna doktorica izlazila sa vojnikom? Čak i kada bi, kada bi saznala šta oni zaista rade, rekla bi Shi-jinu da se premjesti ili čak napusti vojsku.

Picture source: dramabeans.com.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site